! Door het momenteel volgen van de opleiding tot kraamverzorgende neem ik momenteel geen aanvragen voor geboortefotografie aan. Wel kan je bij mij terecht voor een liefdevolle newborn of gezinsreportage. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje newborn fotografie of fotoshoots.

Geboortefotografie

Geboortefotograaf Flevoland

Geboortefotografie is bijzonder, intiem, kwetsbaar en ontzettend mooi. De geboorte van jullie kindje is een van de mooiste momenten en een echte uit jullie leven, letterlijk een once-in-a-lifetime moment. Met een  fotoreportage van geboortefotograaf Flevoland kan je zelfs jaren later dit moment weer opnieuw beleven. En hoe leuk is het als papa ook op deze foto’s staat!
Ik kom graag vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken en meer van mijn werk als geboorte fotograaf te laten zien. Je kan dan al je vragen stellen en kijken we of ik misschien iets voor jullie kan betekenen rondom de geboorte foto’s.

Geboortefotograaf Flevoland is werkzaam tot ongeveer 1 uur vanaf Lelystad. Bevallingen in Dronten, Almere, Harderwijk en Flevoland vallen hieronder. Maar ook als je bijvoorbeeld in het Sint-Jansdal of het Flevoziekenhuis wil bevallen kan ik waardevolle foto’s komen maken.

Je kunt meer werk bekijken op mijn Facebook of Instagram pagina voor de geboortefotografie.

Waarom Geboortefotografie

Iedere bevalling en iedere baby is uniek. Jullie hebben je eigen verhaal, of het nu je eerste of tweede bevalling is.  Tijdens de geboorte van je kindje gaat alles in een waas voorbij. Terwijl dit zo ingrijpend en bijzonder is! Daarom is het zo waardevol om dit proces goed vast te laten leggen. Een geboortefotograaf kan dit op een ontroerende en pure wijze doen met foto’s waar zoveel emotie uit spat. 

Lees hier de blog over Waarom een geboortefotograaf

Werkgebied geboortefotograaf Flevoland

Ik ben werkzaam als geboortefotograaf tot ongeveer 1 uur vanaf Lelystad. Het st Jansdal Harderwijk, Flevoziekenhuis in Almere en Isala in Zwolle horen bijvoorbeeld tot mijn werkgebied. Maar  ook als je een thuisbevalling in bijvoorbeeld Dronten, Emmeloord, Swifterbant, Almere, Lelystad, Harderwijk en omstreken hebt kom ik dit graag liefdevol vastleggen.

Wat kan je verwachten

Korte samenvatting:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 24/7 stand-by vanaf 38 weken zwangerschap
  • Vanaf 4-6 cm ontsluiting tot 2 uur na de geboorte aanwezig
  • Minimaal 100 foto’s digitaal
  • Eerste preview binnen 48 uur
  • Klein linnen foto album met 20 sheets
  • Back-up fotograaf
  • Al mijn liefde, aandacht en professionaliteit
Controle na de geboorte

Hoe weet ik jij bij ons past?

Ik vind het fijn om een keer langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Daarbij kan ik van jullie horen wat jullie verwachtingen en wensen zijn en kan ik ook wat meer vertellen over de praktische kant. Ook kunnen/zullen we gedurende de zwangerschap af en toe contact hebben. Nogmaals samen een kopje thee drinken kan nooit kwaad. 

Ik vind het heel belangrijk dat jullie je comfortabel voelen met mijn aanwezigheid bij zo’n belangrijk moment in jullie leven.

Als fotograaf zal ik op de achtergrond aanwezig zijn om zo het proces niet te verstoren en de vrijheid te hebben om mooie beelden te schieten vanuit verschillende hoeken.

Na geboorte - Papa doet de luier om -

Waarom voor mij kiezen

Ik ben een professionele fotograaf met de daarbij behorende apparatuur en heb diverse fotografie opleiding en cursussen gevolgd. Ook ben ik geduldig, liefdevol, heb oog voor detail en kan situaties goed overzien en inschatten. Al heel wat jaar heb ik ervaring als fotograaf en zet mij ook graag in als vrijwilliger bij diverse stichtingen.

Ik ben aangesloten bij de website van De Geboortefotograaf zodat er altijd een back-up fotograaf beschikbaar is. Daarbij ken ik de waarde van geboortefotografie. Van mijn twee bevallingen had ik graag (blijvende) herinneringen gehad. Door deze ervaring weet ik de waarde van geboortefoto’s en kan mijn werk als geboortefotograaf nog beter uitvoeren.

Meer informatie over Sandra.

De eerste blink naar elkaar - Dankbaarheid -

Wat kost een bevallingsreportage

De gevraagde prijs van een geboortereportage door een geboortefotograaf kan je opdelen in drie aspecten. Tijd, apparatuur en ervaring.

De tijd die een geboortefotograaf steekt in een reportage is al gauw 25 uur. Een gemiddelde bevalling duurt ongeveer 12 uur, er is reistijd, de nabewerking (zeker 10 uur), samenstellen fotoboek, kennismakingsgesprek, back-up fotograaf etc. Verder spelen ervaring en apparatuur ook een rol. Ik werk met professionele apparatuur en ben verzekerd tegen eventuele ongevallen of schade.

Ervaring: Fotograferen is een vak zeg ik altijd. Zeker fotograferen onder moeilijke lichtomstandigheden vergt ervaring en de juiste apparatuur. Ik pas me aan aan de situatie. Dit noem ik professionaliteit en dat mag je ook van mij verwachten als je voor mij kiest.

Bekijk hier de tarieven.

€100,- korting? Vraag naar het portfolio tarief en de voorwaarden.

De geboorte - uitdrijving -